Selasa, Disember 2

~Enjoy~

Walaupun sibuk dengan fieldwork, kitorang still sempat meluangkan masa untuk mereleasekan tension di petang hari. Semuanya kerana tahap kebosanan yang melanda minda dan emosi makhluk bernama insan ini. Hehe. Ni antara gambar-gambar yang sempat kitorang snap sepanjang mereleasekan tension di kala fieldwork.


Ni kat taman area Jeti Pekan Kuah

Boleh wat cover album ni..

Ni pun leh wat cover album gak..

Berjaya gak menolak kete ni sampai bergerak.. Haha..

Na coklat.. Huhu..

Di Makam Mahsuri

Mencelup Minyak Gamat Yang Sedang Dimasak

Entrance Beras Terbakar

Menjadi Spesies Boye Darat

Penanaman Basir

Memang enjoy la hidup ketika enjoy.

Relax is the best cure of tension and stress


Renung-renungkan dan selamat beramal...

4 Comments:

lattalilat berkata...

pemanadangan yang sangat best...
apsal auni posing macam CR7?

kikilala berkata...

jgn lupe coklat ye...

Mohd Rasydan berkata...

posing yg mne mcm cr7??

e p e n l a v i a berkata...

oi aku nk gambo!!

 
blogspot counter