Ahad, April 19

~ Peter Oh Peter ~

Hari ni aku nak bercerita sikit pasal satu laman web yang boleh men'detect' kebanyakan data-data personal si penanya soalan. Nampak macam berhantu je laman web ni, awal-awal aku berkecimpung. Setelah berkecimpung, ternyata laman web ni memang berhantu. 4 soalan yang aku bertanya, 4-4 soalan die menjawab dengan betul. Bermula dengan soalan 1:

Petition : Peter, please answer the following question :
Question : What is my name?
-----Loading-----
Answer : Mohd Rasydan Bin Mohd Rais

(masa ni da cuak gile da.. huhu..)


blogger-emoticon.blogspot.com

Soalan 2 :

Petition : Peter, please answer the following question :
Question : What is my room number?
-----Loading-----
Answer : K5B-222

(huhu.. betul jugak.. tp, mse ni da excited da.. hehe..)
blogger-emoticon.blogspot.com

Soalan 3 :

Petition : Peter, please answer the following question :
Question : How many person live in my next room?
-----Loading-----
Answer : 3
(memang betul pun.. blik sebelah ni ada Adam, John, ngn Shafarin..)


blogger-emoticon.blogspot.com

Soalan 4 :

Petition : Peter, please answer the following question :
Question : How many person live in my room?
-----Loading-----
Answer : 2
(masa ni aku da cuak da, terus tutup laptop, terus tido. sebab bilik yang aku tinggal ni single je..)

Just for information, Peter, tak akan menjawab secara direct, bile kite tanye soalan kat die. Kita terpaksa mengulang berkali-kali soalan yang sama. Dan, ada ketikanya, die akan refuse untuk menjawab soalan kite. So, semoga berjaya.

Walau apa pun yang berlaku, yakin dan tetapkan lah hati kita pada yang MAHA ESA, MAHA MENGETAHUI segalanya. Jangan dilayan sangat Peter ni. Mungkin die ada belaan or something yang kita tak tahu macam mane die boleh tahu personal detail kita.

Wallahualam..

Untuk bersama PETER, klik di SINI

7 Comments:

basiaq berkata...

peter: i will think in silent

Mohd Rasydan berkata...

peter : don't forget to eat...

~siv~ berkata...

nk try~~

Mohd Rasydan berkata...

silalah try....

babymiLosh berkata...

aiyooooo~

seriously seriouskah ini?

Mohd Rasydan berkata...

tryla mila.. huhu..

aVeLeR berkata...

menarik!
nak cube!
;)

 
blogspot counter