Jumaat, Mei 1

~ Laptopku Pulih ~

Alhamdulillah.. Setelah semalaman membaiki laptop ku yang kerosakan speakernya, hari ini, tepat jam 5.50 pagi, aku berehat seketika sambil menanti azan Subuh berkumandang. Laptop ku yang speakernya rosak pada hari semalam, telah ku format semula hard-disknya, dan diganti dengan OS nya, iaitu Windows Vista Ultimate ke Windows Vista Black. Terima kasih kepada saudara Ikhwan kerana telah meminjam kan cd Windows nya, dan memberi pinjam external hard-disknya untuk ku meng'install' software-software lama dan baru yang sesuai untuk ku.

Ini adalah hasil selepas ku format laptop, dan mencantikkan Desktop ku.


Klik gambar untuk besarkan

6 Comments:

~siv~ berkata...

smart dow ko nye background~~
hik3

Mohd Rasydan berkata...

hehehe.. jgn jeles.. :)

babymiLosh berkata...

bkak inchik lappy je,, musti rasa mcm masok alam perang dunia ke 18 kan? huk3.. :)

Mohd Rasydan berkata...

hehehe.. sy suke berperang cik mil..

appleCuBbyz berkata...

hahaa..cool! kamo nih giler bola upenyer hahahha... camner yek nk masukkan follower lam box advertlets? xtau la..
br je ader akaun tuh.. nk bubuh ngak tau.. hehe kosong jeeeee..

tunjuk ajar ku sigu~ hahahha

Mohd Rasydan berkata...

hehe.. gila bola? mungkin.. :)

 
blogspot counter