Jumaat, April 30

~ Konspirasi Bola Sepak Global : Part 2~

Pada logo Manchester United, terdapat sebanyak lebih kurang sebanyak Nombor 13, secara jelas atau tersirat, jikalau diperhatikan secara teliti. Angka 13, merupakan angka yang melambangkan 'angka sial' bagi masyarakat Eropah dan juga melambangkan nombor kesukaan syaitan bagi para penyembah syaitan. Jikalau anda dapat melukiskan seperti dibawah pada logo ini, maka, anda akan mendapati satu pentagram, bintang berbucu 5 yang terbalik yang merupakan bintang yang melambangkan Baphomet, syaitan berkepala kambing yang disembah oleh para Mason peringkat tinggi. Dan bucu yang melambangkan Baphomet (bucu bawah), ia menghala ke perkataan UNITED, seolah-olah menyuruh para penyokong MUFC bersatu di atas nama Baphomet.
image image

Perkataan MASON boleh didapati secara tersembunyi dan tersirat pada logo ini. Selain itu, selalunya Manchester United dibahasakan sebagai MAN U di mana Manu merupakan DEWA bagi masyarakat Hindu (agama yang diciptakan oleh puak-puak Dajjal). Sekali lagi unsur agama paganisme selain RA diterapkan dalam logo ini. Perkataan MAN U itu jikalau ditambahkan setiap angka yang mewakili huruf tersebut, jika akan dapati angka 13, pada hasil tambah akhir nombor berkenaan. Contoh :

M=13 A=1 N=14 U=21

1+3+1+1+4+2+1+=13
Jika kita abaikan MA pada Manchester (MA=MASON) huruf N,C,H,E,S,T,E,R juga boleh mendapat agka kesukaan penyembah syaitan.
E dan R
E=5, R=18
18-5=13
N,C,H,E,S,T
N=14, C=3, H=8, E=5, S=19, T=20
1+4+3+8+5+1+9+2+0=33

No 33 adalah angka kesukaan penyembah syaitan. Selain itu juga ia merupakan darjat tertinggi dalam Freemason di mana ahli darjat 33, menyembah syaitan dalam ritual mereka.

AC Milan pula tidak kurang hebatnya unsur Masonik, kesyaitanan dan kawalan minda pada logo mereka. Satu salib yang terdapat pada logo berkenaan jelas menggambarkan salib Knight Templar. Apa beza salib Kristian dan salib Knight Templar? Salib Kristian persilangan dua batang tersebut tidak berada di tengah-tengah batang yang panjang sebaliknya pada bahagian bawah persilangan lebih panjang dari bahagian atas. Salib Knight Templar pla kedua-dua persilangan berada pada tengah-tengah setiap batang. Cuba perhatikan di bawah salib para Knights of Templar dan salib Kristian :

SALIB TEMPLAR
image
SALIB KRISTIAN


image

SALIB TEMPLAR DI LOGO AC MILAN

image

Knights of Templar merupakan satu pasukan askar yang sangat kejam yang menyembelih seluruh umat Islam semasa mereka menawan Baitulmuqaddis. Mereka merupakan penyembah Baphomet dan syaitan yang mengamalkan ajaran Kabbalah, ajaran kesihiran dan kesyaitanan. Para Knights of Templar juga adalah asas bagi pertubuhan Freemason moden.

Pada logo berkenaan, terdapat angka 1899, yang mungkin kita faham sebagai tahun penubuhan kelab berkenaan. Namun, sebaliknya, secara tersiratnya, jikalau 1 & 8 ditambahkan akan membentuk 9, dan jika 9 berkenaan digabungkan dengan 99 yang ada dan diterbalikkan, hasilnya angka 666, yang mana angka 666 adalah angka Lambang Raksasa, Mark of Beast atau angka kejahatan.

Pada logo AC MILAN juga jikalau salib berkenaan disifatkan sebagai X dan dicampurkan dengan belang-belang yang terdapat di sebelah X berkenaan, akan membentuk XIII, yang mana angka 13, jga terpakai pada logo ini. Tidak cukup lagi, huruf ACM pada logo berkenaan, jikalau dimainkan nombornya :

A=1 C=3 M=13, akan membentuk 13,13, dimana angka 13 berulang sangat disukai para penyembah syaitan.

image

Secara umumnya, para penyokong kelab-kelab berkenaan, jikalau kita perhatikan sejarah perlawanan mereka, mereka gemar bergaduh dengan para penyokong kelab lain. Mereka jga gemar merosakkan harta benda awam dan vandalisme. Para penyokong kelab-kelab ini juga, sama ada di Eropah, mahupun di Malaysia sangat taksub dengan kelab ini, sehinggakan sanggup berbelanja lebih dengan membeli cenderahati yang berharga puluhan, ratusan, hingga ribuan ringgit.

image

Lebih menyedihkan, ada yang memakai tanduk ala 'Devil' semata-mata menunjukkan sokongan mereka yang tidak berbelah bagi. Mereka jga sanggup menghabiskan masa terluang semata-mata menonton pasukan kesayangan mereka sehinggakan terlepas solat Maghrib (ada perlawanan dijalankan pada waktu Maghrib di Malaysia) dan bersengkang mata sehinggakan terlepas solat Subuh akibat menonton perlawanan larut malam.

Dajjal lebih mengetahui diri kita lebih dari kebanyakan dari kita tahu, dan dia menggunakannya untuk melemahkan kita. Dan, dia menggunakan kelemahan kita ini untuk merosakkan jiwa kita tanpa kita sedar.

Adakah ini yang mahu anda jadikan sebagai pujaan? Sedarkah kita semua menghabiskan banyak duit dengan dengan membeli jersi-jersi yang mempunyai lambang-lambang mereka ini Tidak kurang mereka yang memakainya ketika solat. Mereka sesungguh tidak akan berputus asa menjahkan kita dari Allah SWT. Dan, sedarkah anda, sepanjang anda menyokong, memuja mereka, anda telah memuja syaitan, dan telah menduakan Allah (walaupun tanpa niat)?

Masih tidak percaya? Lihat persamaan yang agak ketara ini :

image

Bukankah muka SYAITAN di logo MU hampir sama dengan muka Baphomet, dan pentagram tersebut? Lihat bagaimana 'dia' tersenyum kepada kita yang menyokong dia.

image

Bagaimana pula dengan yang ini? Adakah ini gambar singa seperti kebanyakan orang fikirkan? Adakah ini singa jantan? TIDAK! Ini adalah seekor singa betina, kerana singa jantan mempunyai 'Mahkota' iaitu rambutnya, dan singa di logo Chelsea ini tidak. Kenapa singa betina? Kerana ini :

image

Ini adalah Firaun 'singa betina', TEFNUT. Inilah apa yang diletakkan didada kita sebenarnya. Bukan seperti seekor singa garang seperti yang mulanya kita fikirkan.

image Checkered floorimage

image

Masonic/Kabalistic Moon and Star

image

Fleur-de-lis, simbol kerajaan-kerajaan lama Eropah terutamanya Perancis dan juga simbol kepada Priory of Sion

image

priory of sion

image

Mahkota diatasnya yg mempunyai salib adalah sama seperti St Thomas’ Cross yg menjadi symbol St Thomas Christians (Nasrani Menorah)

Selama kita memakai PAKAIAN MEREKA selama itulah kita membawa gambar firaun, iblis, syaitan dan keturunannya dan lambang-lambang lain yg memuja mereka

Iblis berkata: " Wahai Tuhanku! Kerana Engkau telah menjadikan daku sesat, (maka) demi sesungguhnya aku akan memperelokkan segala jenis maksiat kepada Adam dan zuriatnya di dunia ini, dan aku akan menyesatkan mereka semuanya.
"Kecuali di antara zuriat-zuriat Adam itu hamba-hambaMu yang dibersihkan dari sebarang syirik".

Al-Hijr 39-40

"Berwaspadalah terhadap syaitan demi keselamatan agama kamu. Dia telah berputus asa untuk menyesatkan kamu dalam perkara-perkara besar, maka berjaga-jagalah supaya kamu tidak mengikutnya dalam perkara-perkara kecil".

Muhammad Bin Abdullah


1 Comments:

mytrajet74 berkata...

aku rasa Liverpool pun x berkecuali...cuba perhatikan lambang dia ada 2 torch kat tepi...tp perhatikan betul2, torch tu adalah tanda salib yang disambungkan ke atas api...manakala kat bahagian atas symbol tu ada 3 salib lagi....nampaknya kita semua ni dipermainkan....bertaubat sblm terlambat!

 
blogspot counter