Jumaat, April 23

~ Respons@Kebajikan UKM ~

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Alhamdulillah, tepat jam 9.30 malam, 23 April 2010, bersamaan hari Jumaat, satu kumpulan yang diberi nama Respons@Kebajikan UKM telah dibuat, dipaparkan untuk tatapan dan penglibatan semua orang di laman Facebook.


Tujuan penubuhan kumpulan atau laman ini adalah untuk mengumpul segala aduan, kritikan, nasihat, cadangan, maklumbalas, atau secara mudahnya, RESPONS setiap mahasiswa/i UKM terutamanya, dan warga UKM, umumnya.

Setelah 6 jam ditubuhkan, laman ini berjaya menarik sekitar 130 mahasiswa/i UKM. InsyaAllah, angka penyertaan dalam kumpulan ini akan sentiasa meningkat, dan segala interaksi akan dibalas secara baik, oleh exco-exco kebajikan Persatuan Mahasiswa Universiti Kebangsaan Malaysia (PMUKM) yang terdiri daripada saya (Rasydan), Exco Prasarana, Keselamatan, dan Pengangkutan, Nasiha Sakina, Exco Hal Ehwal Pengguna dan Kesihatan, dan Yong Yoon Kian, Exco Tenaga, Air dan Komunikasi.
Sehubungan itu, saya memohon kepada semua warga UKM terutamanya mahasiswa/i UKM untuk sama-sama membantu kami dalam memperjuangkan kebajikan kita bersama-sama.


SUARA KAMI, SUARA ANDA. KEBAJIKAN ANDA, KEBAJIKAN KITA BERSAMA!

Think.Rational.Act.Professional


p/s : Apalah logo yang sesuai untuk Respons@Kebajikan UKM ni? :p


0 Comments:

 
blogspot counter